twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator @ Cinema Balada


Happy Feet - Mumble cel mai tare dansator
 

2 mai 2013, ora 15:00
Tarif intrare: 5 Ron



În marea naţie a Pinguinilor imperiali, în inima Antarcticii, eşti un nimeni dacă nu ştii sa canti - o adevărată nefericire pentru Mumble (Elijah Wood), care este cel mai netalentat cântăreţ din lume. S-a născut dansând după propria-i melodie... step. Deşi mama lui Mumble, Norma Jean (Nicole Kidman) consideră drăguţ acest obicei, tatăl lui, Memphis (Hugh Jackman), spune că “pur şi simplu nu-i pinguinesc”. În plus, ambii ştiu că, fără un Cântec al inimii, Mumble nu va găsi probabil niciodată dragostea adevărată.

Întâmplarea face ca singura lui prietenă, Gloria (Brittany Murphy), să fie cea mai bună cântăreaţă din acel loc. Mumble şi Gloria au o relaţie din momentul în care ies din ouă, însă ea se opune felului lui ciudat de a topai. Mumble este pur şi simplu prea diferit, mai ales pentru Noah cel Bătrân (Hugo Weaving), severul conducător al Ţinutului Pinguinilor Imperiali, care în cele din urmă îl exclude din comunitate.

Pentru prima dată departe de casă, Mumble întâlneşte un grup de pinguini care îi seamănă întrucâtva, fiind cu siguranţă nişte pinguini nu prea imperiali - Adelie Amigos. Conduşi de Ramon (Robin Williams), Adelies adoptă pe loc stilul chic de a dansa al lui Mumble şi îl invită la o petrecere.


sinopsis via www.cinemagia.ro