twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

O fermă trăsnită @ Cinema Balada


O fermă trăsnită / Home on the Range

1 mai 2013, ora 15:00
Tarif intrare: 5 Ron
Toate drumurile duc spre rasete si voie buna, spre aventura si neprevazut in comedia muzicala „Home on the Range”, un nou film de animatie semnat de studiourile Disney. O poveste colorata ale carei personaje sunt animalutele de la o ferma ce se afla in pericol de a intra pe mana unui lacom fara scrupule, Alameda Slim, (Randy Quaid).

Stapana fermei, blajina doamna Pearl (CAROLE COOK) nu poate sa creada ca „Poteca Paradisului” (Patch of Heaven) va fi pierduta. Nici macar cele trei vacute cu initiativa (voci ROSEANNE BARR; JUDI DENCH; JENNIFER TILLY) nu vor sa vada cum modul lor idilic de viata se duce pe apa Sambetei, astfel ca preiau controlul situatiei, impreuna cu armasarul Buck (voce CUBA GOODING JR).

O ceata pestrita de animalute curajoase, care tin sa-si apere ferma cu orice pret, pornesc intr-o aventura nemaivazuta, riscandu-si chiar viata. Apare un vanator misterios pe nume Rico (voce CHARLES DENNIS) care are interesul propriu de a-l captura pe rautaciosul Slim si de a face rost de banii de recompensa.

„Home on the Range” este o comedie animata, stilata, plina de poante amuzante.


sinopsis via www.cinemagia.ro