twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Resoftare, instalare, upgrade sau root Android in Focsani


Resoftare, Root, unbrick, upgrade de firmware, instalare Android GingerBread, ICS, Jelly Bean, MIUI, CyanogenMod, etc. Instalare la cerere stock firmware sau custom ROM-uri.

Preturile incep de la 35 RON si variaza in functie de model si serviciul prestat. Oferta este valabila pentru Focsani, atat pentru tablete, telefoane, TV-Box seturi sau stickuri TV cu sistem de operare Android. Imi rezerv dreptul de accepta sau nu anumite modele / operatiuni. Parte din  activitatea mea poate fi urmarita aici si aici.

Cei interesati pot posta comentarii in acest sens sau ma pot contacta pe Yahoo Messenger, ID: danyrolux sau telefonic la 0722/563.120.


Avantajele root-ului: Poti mări frecvenţa de lucru a procesorului (overclock), poti realiza o copie de rezervă a aplicaţiilor şi a setărilor, poti instala diferite custom ROM-uri, poti şterge / dezinstala aplicaţii de sistem, pentru o personalizare totala a dispozitivului, pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root, poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot), marirea spatiului folosit pentru aplicatii, optimizarea consumului bateriei, poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii, etc. 


Instalarea de aplicatii extrem de puternice 
O sa intrebati “ce, pot instala aplicatii care nu se gasesc in Google Play (fostul Android Market)?”. Raspunsul este da. Si iata o serie de aplicatii pe care le puteti instala doar daca aveti root si ce pot face acestea: 
- File Expert va ofera posibilitatea de a accesa si edita folderul /system din memoria telefonului.
- SetCPU este o aplicatie cu care puteti sa cresteti sau sa scadeti frecventa de lucru a procesorului dispozitivului pe care il detineti pentru a avea performante mai bune sau a avea o baterie mai longeviva 
- Network Spoofer/Kill Wi-Fi pentru a putea face misto de oamenii care vor sa fure internet wireless 
- ProxyDroid pentru a putea fura internet de pe retelele wireless care au setari proxy 
- Market Enabler este o aplicatie cu care puteti accesa Google Play din alte tari ca sa puteti descarca aplicatii specifice acelei tari 
- ROM Manager este o aplicatie cu care puteti sa managerati diverse custom ROM-uri 
- Chainfire 3D este o aplicatie cu care puteti sa rulati jocuri care au fost facute special pentru cipul Tegra 3 si care nu sunt suportate de alte divice-uri Android 
- si multe alte aplicatii. Doar cautati root pe Google Play sa vedeti cate aplicatii care necesita root exista 

Posibilitati de back-up si restore mult mai bune
Aplicatiile oferite de Android pentru back-up si restore sunt destul de slabe. Exista multe alte aplicatii in Google Play pe care le puteti instala pentru aceaste operatiuni insa cele mai bune necesita root. 
Noi recomandam: 
- Titanium Back-up cu ajutorul careia puteti face back-up la toate aplicatiile si setarile dumneavoastra local sau in Dropbox 
- ClockworkMod Recovery cu ajutorul careia puteti face back-up nandroid care sunt imagini complete a tot ce ati dumneavoastra pe device. Odata ce faceti restore la aceste back-up-uri e ca si cum nu s-a intamplat niciodata ceva telefonului dumneavoastra 

Posibilitatea instalarii de Custom ROM-uri 
Nu sunteti multumiti de configuratia stock a telefonului sau tabletei dumneavoastra. Urati interfata cu utilizatorul a celor de la Samsung sau aplicatiile pe care vi le baga pe gat operatorul de telefonie mobila? Nu va faceti griji, avem custom ROM-uri. 

Aceste custom ROM-uri sunt de fapt veriuni de Android modificate foarte mult, atat ca interfata cat si ca functionalitate, acestea oferiind performante mai mari si o interfata cu utilizatorul mult mai placuta.

Deblocare SIM
Multe telefoane se pot debloca SIM prin diverse aplicatii sau prin aflarea codului de deblocare ascuns in sistemul de operare. Insa aceste aplicatii sau metode de aflare a codului de deblocare necesita root la telefon.


Dezavantaje
Pe langa posibilitatea de a pierde garantia, exista un singur dezavantaj mare si lat atunci cand faci root la dispozitivul Android pe care-l ai: il poti strica daca nu casti bine ochii la instructiuni. Cum adica sa-l strici? E simplu. Iti poti brick-ui telefonul atunci cand faci root, instalezi un custom ROM sau o aplicatie, neurmarind exact instructiuniile date de dezvoltatorul acelor programe.
Asa ca, daca nu esti sigur pe tine cand faci ceva, daca nu intelegi instructiunile asa cum trebuie, atunci apeleaza la serviciile mele pentru a fi sigur ca nu ai inca un dispozitiv pe care sa-l tii prin casa pe post de bibelou.