twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Saptamana Tineretului @ Focsani


În data de 08 mai 2013 se vor desfăşura, în cadrul “Săptămâna Tineretului”, diferite activităţi si acţiuni sportive ce au ca scop serbarea acestei importante săptămâni dedicate tinerilor.

În acest sens, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea organizează, în parteneriat cu Consiliul Local al Municipiului Focşani, Consiliul Judeţean Vrancea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, următoarele competiţii: Fotbal tenis (tenis cu piciorul), Cros, Baschet (streetball), Dans.

La aceste acţiuni, care urmează să se desfăşoare în centrul Municipiului Focşani, in Piaţa Unirii, pot participa toţi tinerii a căror vârstă nu depăşeşte 35 ani.


Regulament de desfăşurare

Fotbal tenis (mixt), ora 10:00: echipament adecvat compus din pantofi sport, pantalon trening (şort), tricou, o singură categorie de vârstă (până la 35 ani), echipa va fi alcătuită din trei jucători, se vor juca 2 din 3 seturi până la 11, se permit trei atingeri de minge, echipa care a câştigat tragerea la sorti (aruncarea cu banul) are opţiunea de a alege ori partea terenului ori serviciul, pauza între seturi 1 minut, un serviciu trebuie sa fie executat doar din spaţiul din spatele liniei de baza, între liniile de margine, de orice jucător care serveşte mingea în întreaga zona de serviciu adversă. Sistemul de desăşurare: turneu. Inscrierile se vor efectua la locul de desfăşurare cu jumătate de oră de startul primul joc; concurenţii sunt obligaţi să aibă asupra lor B.I./C.I. sau pasaportul.

Streetball (mixt) – ora 10:00:
echipament adecvat compus din pantofi sport, pantalon trening (şort), tricou, două categorii de vârstă ( până la 14 ani, peste 14 ani), echipa va fi alcătuită din trei jucători + un jucător de rezervă, o singură repriză de 10 minute fără a se opri cronometrul, schimbările se permit la fiecare întrerupere a jocului fără a solicita permisiunea arbitrului, se aplică regulamentul Federaţiei Române de Baschet (dublu dribbling, paşi, fault, etc.)

la egaliatate de scor departajarea se va face prin trei aruncări libere de către fiecare echipă. Dacă egalitatea persistă se va executa câte o aruncare de către fiecare echipă. Sistemul de desfăşurare: în funcţiei de numărul echipelor înscrise. Inscrierile se vor efectua la locul de desfăşurare cu jumătate de oră de startul primul joc; concurenţii sunt obligaţi să aibă asupra lor B.I./C.I. sau pasaportul.
 
Cros / Open– ora 10:00: echipament adecvat compus din pantofi sport, pantalon trening (şort), tricou, traseu: startul oficial se va da din faţa sălii polivalente din Focşani şi se va alerga până la Piaţa Unirii Focşani, startul se va efectua simultan masculin şi feminin, participarea la cros se face pe propria răspundere a fiecărui participant (apt pentru efort fizic)

Civismul -  Presupune valori – ora 15:00
Organizarea unei mese rotunde  pe tema: "cetăţenia europeană" la Centrul de Tineret

Ziua Tinerilor - 9 Mai  2013, ora 18:00

Organizarea festivalului traditional de dansuri pentru tineret - editia a V-a

Locul  de desfasurare – Ateneul Popular Mr. Ghe. Pastia