twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Coşmar pe Elm Street @ Cinema Balada


Coşmar pe Elm Street / A Nightmare on Elm Street

Vineri, 31 octombrie 2014, ora 17:00
Tarif bilet: 5 Ron


Tinerii Nancy, Kris, Quentin, Jesse şi Dean locuiesc cu toţii pe Elm Street. Noaptea, ei au acelaşi vis—visează un bărbat îmbrăcat într-un pulovăr jerpelit cu dungi roşii şi verzi, care are pe cap o pălărie cu borurile lăsate pentru a-i ascunde faţa desfigurată, iar pe una dintre mâini o mănuşă de grădinărit cu lame de cuţit în loc de degete. Şi toţi aud aceeaşi voce înfricoşătoare…

Bărbatul îi terorizează rând pe rând în vis, unde regulile jocului sunt impuse de el, iar singura lor şansă de scăpare este să nu mai doarmă.

Dar, când unul dintre ei moare de o moarte violentă, abia atunci îşi dau seama că toate aceste întâmplări sunt reale şi că singura lor scăpare este să stea treji. Cei patru prieteni care supravieţuiesc se reunesc pentru a descoperi împreună cauza implicării lor în acest coşmar, în care sunt hăituiţi şi vânaţi permanent de omul negru. Încercând să stea treji, ei se străduiesc să înţeleagă de ce li se întâmplă asta tocmai lor, de ce acum şi dacă nu cumva părinţii lor le ascund nişte lucruri îngrozitoare. 

Adânc împlântată în trecutul lor se ascunde o datorie care a ajuns la scadenţă, iar pentru a se salva, trebuie să se cufunde în cel mai cumplit coşmar al vieţii lor… Freddy Krueger.


sinopsis via www.cinemagia.ro



Biletele se pun in vanzare incepand cu ora 14:00.