twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Laborator de informatica cauta proprietar!


Concursul intitulat ”Generația Viitorului” este adresat tuturor elevilor din clasele V-VIII din municipiul Focșani, comunele Golești, Slobozia Ciorăști, Cotești și Cîrligele.
Pentru a câștiga premiul oferit în acest an, trebuie să fii ingenios, să lucrezi în echipă, să își dorești să fii cel mai bun și...să dai like&share la pagina de Facebook a companiei.
Vă provocăm să munciți în echipă și să convingeți juriul că echipa voastră merită să obțină premiul cel mare!

Nu căutăm o școală de elită ci echipa care să facă școala elitistă! Căutăm: o echipă formată din 8-10 elevi din clasele V-VIII și un profesor coordonator;  
Tema concursului: elevii și profesorul coordonator vor gândi proiectul și vor încerca să îl imagineze fizic,  urmărind să scoată în evidență modalitățile practice prin care laboratorul de informatică devine instrument didactic și duce la dezvoltarea personală și profesională a elevului.
 
Cum va fi realizat proiectul: Participanţii au posibilitatea alegerii modalitatii prin care pot convinge juriul că proiectul lor este cel mai bun, valorificându-și cunoștințele deprinse în școală și creativitatea muncii în echipă. Se va realiza, doar în echipă, unul dintre următoarele produse didactice: o   machetă; o piesă de teatru; o pictură; o aplicație mobil/soft PC etc. 
Se va realiza și o prezentare Power Point cu un număr de minim 10 și maxim 20 slide-uri în care se va explica cum vor folosi elevii din echipă laboratorul de informatică în sensul conceptului de dezvoltare personală și profesională a elevului și profesorului. 

Proiectul va cuprinde, în realizarea sa, următorii termeni cheie: implicare, încredere, echipă, soluții, dezvoltare – termeni care reprezintă cele cinci valori în care crede Premium Porc. 

Înscrierea echipelor în concurs se va face în perioada 7-20 noiembrie 2014 prin e-mail la adresa concurs@premiumporc.com. Pentru ca echipele sa fie considerate înscrise în concurs, e-mailul va conține:
  • Numele, prenumele, vârstă și unitatea de învățământ a membrilor echipei;
  • O fotografie de grup a echipei care se încrie în concurs;
  • Numele profesorului coordonator;
  • Scrisoare motivațională;
  • Rezumatul proiectului;
Echipa este declarată eligibilă dacă toți membrii săi, atât elevii cât și profesorii vor da, înainte de înscrierea proiectului,  like și share la pagina de Facebook a companiei www.facebook.com/pages/Premium-Porc-Group.
 
Prezentarea proiectelor se va face de către echipa de elevi și de profesorul coordonator în data de 2 decembrie 2014. Jurizarea proiectelor va avea loc în perioada 2-5 decembrie 2014, iar comisia de jurizare va fi formată din reprezentanții companiei Premium Porc Group, ai ISJ Vrancea și ai altor instituții publice. Jurizarea va lua în calcul:
  • Munca în echipă (2 puncte);
  • Creativitatea proiectului (2 puncte);
  • Originalitatea proiectului (2 puncte);
  • Modul în care va fi realizată prezentarea (3 puncte);
  • Modalitatea de punere în valoare a echipei, în cadrul prezentării (1 punct)
Câștigatorii vor fi anunțați în data de 5 decembrie 2014.
Echipa Premium Porc Group vă urează baftă și așteaptă să vă înscrieți în concursul care poate aduce laboratorul de informatică în școala voastră.