twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

S-a dat start aplicațiilor pentru Consiliul Județean al Elevilor



Începând cu data de 2 noiembrie, s-a dat startul depunerii aplicatiilor pentru Consiliul Judetean al Elevilor, elevii putând să se înscrie până pe 9 noiembrie 2014.

Elevii din întreaga tară si-au ales, în licee si scoli gimnaziale, reprezentantii. Orice elev a putut să îsi depună candidatura pentru una din functiile din cadrul Consiliului Școlar al Elevilor încă de pe 23 septembrie.

Presedintii de Consilii Școlare ale Elevilor pot acum candida pentru posturile de presedinte, vicepresedinte sau secretar la nivel judetean.

Elevii care îsi doresc să facă o schimbare si vor să fie vocea colegilor săi, desi nu au candidat la nivel de Consiliu Școlar al Elevilor o pot face acum, prin aplicatiile pentru departamentele de la Consiliul Judetean al Elevilor, unde poate să aplice orice elev. Acestea sunt:
1.    Concursuri şcolare şi extraşcolare;
2.    Comunicare si relatii publice;
3.    Avocatul Elevului;
4.    Cultură, educaţie si programe scolare;
5.    Formare si educatie nonformală;
6.    Sport si programe de tineret;

Toti elevii care candidează pentru Consiliul Judetean al Elevilor vor avea nevoie, pe lângă candidatura depusă pe platforma Consiliului Elevilor, Wedu.ro, de un dosar fizic.

Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea încurajează, pe această cale, elevii să îsi depună candidatura pentru nivelul judetean al Consiliului Elevilor si îi felicită pe toti membrii noului Birou Executiv din fiecare Consiliu Școlar al Elevilor din judet.