twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea a sărbătorit 1 decembrie prin acțiunea 'De 1 Decembrie, Zâmbește!'



Luni,  1 decembrie, în Piata Unirii,  a avut loc actiunea „De 1 Decembrie, Zâmbeste!”, actiune derulată de Asociatia Tinerilor pentru România în parteneriat cu Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea. 

Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea a sărbătorit Ziua Natională a României prin această activitate, ce a avut ca scop promovarea valorilor românesti si a patriotismului, a mândriei de a fi român. Actiunea a constat în realizarea unor poze trecătorilor împreună cu steagul României, iar locuitorii Focsaniului au fost foarte receptivi, pozând în număr foarte mare.

„ Activitatea de 1 decembrie, a fost primul proiect derulat de Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea , proiect care pot spune că a fost un real succes având in vedere ca au fost implicati peste 50 de elevi, atât voluntari cât si membri ai organizatiei. Tinerii au transmis locuitorilor din Focsani  sentimentul de patriotism, sărbătorind un eveniment cu traditie, important atât pentru comunitatea vrânceană, cât si pentru întreaga Românie. Ne dorim ca această actiune să-si păstreze continuitatea, fiind la a doua editie in Focsani”, declară Lupu-Leica  Melisa, presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Vrancea. 

Pe această cale, Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea doreste să transmită „La multi ani!” tuturor românilor.