twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Sâmbăta aceasta se deschide cinematograful Colours @ Promenada Mall Focsani


Inaugurare cinematograf Colours
Sambata, 13 decembrie 2014, ora 10:00

Promenada Mall Focsani inaugurează sâmbătă, 13 decembrie, zona de distractie a centrului comercial, care cuprinde cinematograful COLOURS – primul cinema 3D din oras, un food court cu patru restaurante, o sală de jocuri electronice si un loc de joacă pentru copii.

Cineplexul COLOURS are două săli de proiecţie de film, dintre care una este destinată proiecţiilor de filme 3D. Sălile de cinema sunt echipate cu sisteme de proiecţie digitala, Dolby Digital Surround.

Pentru a marca evenimentul, Promenada Mall a pregatit focsănenilor o multime de surprize care durează tot week-endul: un extraordinar show de lasere, Magicianul Bodgan îi va distra pe copii cu trucurile sale, personajele Disney Mickey, Minnie, Donald si Pluto împreună cu Mos Crăciun si ajutoarele sale vor organiza momente de face painting si modelaje din baloane. Ei le vor oferi celor mici dulciuri si vor face fotografii cu toti cei prezenti pe galerie. Concursul Mr. si Mrs. Haplea va premia cuplul care mănâncă într-un timp record cea mai multă saorma sau pizza. Week-endul special se va încheia duminica, 14 decembrie, cu un moment de stand-up comedy sustinut de Daniel Buzdugan si Flick.

Raluca Cartas, Director Promenada Mall Focsani
“Am dorit ca deschiderea zonei de petrecere a timpului liber să fie marcată în mod deosebit deoarece este o premieră pentru focsăneni să aibă cinematograf, restaurant, sală de jocuri si loc de joacă pentru copii, toate sub acelasi acoperis. Ne bucurăm că putem să le oferin astfel o alternativa de foarte bună calitate pentru petrecerea timpului liber.”

Adrian Cojocaru – Cinema COLOURS
 “Inaugurăm al treilea cinematograf din reteaua COLOURS, de data aceasta la Focsani, si ne dorim să colorăm frumos timpul liber al focsanenilor cu cele mai noi filme romanesti si străine, difuzate la cele mai noi standare internationale. Anul viitor avem în plan să deschidem încă sase cinematografe în alte sase orase din tară cu peste 50.000 de locuitori.”

Promenada Mall Focsani s-a deschis în anul 2008 si propune focsănenilor o mare varietate de branduri precum Carrefour, Bricostore, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B.