twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Johnny English se intoarce @ Cinema Balada

Johnny English Reborn / Johnny English se intoarce
10 -11 ianuarie 2015, ora 19:00
Tarif intrare: 5 Ron

Rowan Atkinson se întoarce la rolul de agent secret. care nu cunoaşte frica şi nu are simţul pericolului în comedia thriller cu spioni Johnny English Reborn. În acest nou capitol, cel mai puţin credibil agent secret aflat în slujba Majestăţii Sale trebuie să oprească un grup internaţional de asasini înainte ca aceştia să ucidă un lider mondial şi să declanşeze, astfel, haosul global. 

De când superspionul MI7 a dispărut de pe hartă, a trăit ascuns într-o regiune izolată din Asia, unde şi-a petrecut timpul şlefuindu-şi abilităţile unice. Dar, când se află că s-a pus la cale un atentat la viaţa premierului Chinei, şefii săi din agenţie trebuie să dea de urma acestui agent foarte special. Acum, când lumea are din nou nevoie de el, Johhny English trebuie să intre din nou în acţiune. 

Având o singură şansă să se reabiliteze, acesta trebuie să facă uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveală o conspiraţie ale cărei tentacule se întind până în KGB, CIA, ajungând până şi la MI-7. Cu numai câteva zile înainte de o conferinţă a şefilor de state, un singur om trebuie să folosească fiecare truc pe care îl ştie pentru a salva lumea. Pentru Johnny English dezastrul poate fi o soluţie, dar eşecul – niciodată!


sinopsis via www.cinemagia.ro