twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Balul Balurilor Bobocilor, editia a VI-a @ Sala Polivalenta



În data de 17 martie 2017, începând cu ora 17:00, la Sala Polivalentă, a avut loc cea de-a  6-a editie a Balului Balurilor Bobocilor, eveniment de amploare organizat de Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea cu sprijinul Inspectoratului  Scolar Judetean Vrancea. Acesta a fost prezentat de către presedinta CJE, Andreea Rânghianu si  Munteanu Alexandru Stefănut, fost licean vrâncean, care în urmă cu 6 ani, a demarat acest minunat proiect.

În acest an, tema balului a fost “mitologii”, care a îmbinat cultura, reliefată de multitudinea de informatii cu caracter istoric, cu distractia, dovadă fiind voia bună si implicarea din timpul probelor participantilor.

În cursa către marele premiu au concurat 7 licee din judet, reprezentate de: Vrabie Mateo si Teodora Tomită la Coleiul National “Emil Botta” din Adjud, cu mitologia hindusă, Cosmin Stoica si Adelina Chiriac la Liceul cu Program Sportiv Focsani, cu mitologia japoneză, Ioana Damian si Enache Andrei Dorian la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, cu mitologia nordică, Mihai Popa si Alice Stratula la Colegiul National „Unirea”, cu mitologia romană, Grosu Alexandru Gabriel si Căldărescu Cristina-Alexandra la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, cu mitologia greacă, Bianca Voinea si Adrian Manea la Colegiul National „Al.I.Cuza”, cu mitologia egipteană si Miruna Rădută si Stan Alex la Liceul Pedagogic  „Spiru Haret”, cu mitologia amerindiană. Acestia si-au pus mitologiile în valoare si i-au convins pe juriu că ei merită să câstige prin intermediul defilării de zi, a probei de perspicacitate si originalitate si a defilării de seară, unde fetele au purtat rochii de la Ladie`s Store, ce le-au dat un plus de elegantă, prilej cu care dorim să le multumim pentru sustinere celor de la Ladies Store Focsani!

De asemenea, pe scenă au mai urcat si elevi vrânceni talentati, printre care se numără: Alex Mănăilă , fetele de la Liceul de Arte  „Gh. Tătărescu”, Teodora Tudose, Claudia Ciolan, Dragomir Philip si Cristian Alexa.

În ciuda întârzierii, pentru care CJE îsi cere scuze, si a problemelor tehnice, care i-au învătat pe organizatori că nimic nu poate fi perfect si îi îndeamnă în continuare să evolueze către mai bine, în sală spectatorii si-au sustinut echipele participante cu ardoare, iar acestea au dovedit că sunt demne de titlurile primite. Marii câstigători ai titlurilor de Miss si Mister Balul Balurilor Bobocilor 2017 au fost elevii Colegiului National „Unirea”: Alice Stratula si Mihai Popa, locul al doilea fiind ocupat de reprezentantii Colegiului National  “Al.I.Cuza”: Bianca Voinea si Adrian Manea, iar locul al treilea de Liceul Pedagogic  „Spiru Haret”: Miruna Rădută si Stan Alex.

Spectacolul a fost urmat de after-party ce a avut loc la Laguna, de la ora 22:00, unde a plutit în aer voia bună mentinută si de muzica redată de Cătălin Calet.

Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea doreste să-i felicite pe toti participantii si să le laude implicarea si pasiunea cu care si-au reprezentat liceele, si să le multumească  partenerilor Țara Vrancei, DJTS, Laguna ISJ Vrancea, dar si sponsorilor fără de care acest bal nu ar fi fost posibil: Altdorf Tehnik, Romans, Ladie’s Store, Pasha Men’s Wear, coaforul Nicol’s, coaforul Vogue, Daniel Gârleanu Photography, Hai TV, Mikes Creative Service, Flori si Cadouri, Oriflame, Atec, Corso, Axel Security, SC TudorPrest SRL, Casa de Modă Valentina, Gicu Boboc si Georgiana Verbită.