twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Concert simfonic Eveniment al Orchestrei de Cameră UNIREA



Avem bucuria de a vă invita să luaţi parte la concertul simfonic Eveniment al Orchestrei de Cameră UNIREA  din data de 30 octombrie 2017, cu începere de la ora 19:00. Concertul prezintă o importanţă deosebită prin faptul că este dedicat unei mari personalităti artistice a secolelor XX şi XXI – Astor PIAZZOLLA, un inovator al melodicii şi al structurilor armonice, dar şi prin prezenţa pe scenă a unui artist veneţian – Roberto SALVALAIO – compozitor, dirijor, interpret la instrumente cu clape (clavecin, orgă, pian, bajan). A studiat în oraşul natal – Veneţia, absolvind compoziţia la Conservator, apoi la Conservatorul din Verona absolvă studiile dirijorale, dupa care urmeaza numeroase cursuri post-universitare dar şi importante concerte in centre culturale din lume. Este un muzician foarte activ şi prolific şi este o onoare pentru noi să îl avem ca invitat pe scena Ateneului, pentru a doua oară în calitate de interpret – în luna mai, a fost invitat în cadrul Proiectului Rinascimento Musici ca solist alaturi de Cvintetul Avangarde al Filarmonicii Bacau. De aceasta data va semna si conducerea muzicala a concertului.

Vor fi interpretate lucrări din cele mai cunoscute ale compozitorului Astor Piazzola: Libertango, Oblivion, Ave-Maria, La muerte del angel şi altele.


Se pot procura bilete de la Agentia Ateneului la pretul de 30 lei - adulti si 20 lei - elevi, studenti, pensionari. Se mai pot solicita si abonamente pentru perioada octombrie-decembrie.