twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Spectacol de improvizatie Backstage Boys @ MDM Cafe Focsani

Spectacol de improvizatie Backstage Boys
26 mai 2011


Evenimentul va avea loc pe 26 mai 2011, în MDM Café, B-dul. Unirii nr.51 (în spatele Farmaciei 24), ora 20:30.

Rezervări: 0765/658.118



Despre Backstage Boys

Noi suntem Backstage Boys o trupă profesionistă de improvizţie. Pentru a vedea cel mai interactiv şi amuzant gen de show din lume trebuie să vii la una din reprezentaţiile noastre.
Backstage Boys creeză totul pentru prima oară în faţa spectatorilor. Este un spectacol captivant şi exlpoziv plin de idei şi creativitate. Nimic nu este regizat şi stabilit dinainte, totul porneşte de la iniţiativa publicului. Actorii, adică improvizatorii, creează pe loc, chiar în faţa ta, scene de teatru, cântece din orice stil muzical, vorbesc în orice limbă străină şi sunt pregătiţi să facă faţă oricărei situaţii. Nu avem niciun fel de regie, scenariu sau alte pregătiri. Totul se întâmplă chiar sub ochii tăi pentru prima si singura dată. Nu există două spectacole "Backstage Boys" asemănătoare.


Improvizatorii sunt la mâna ta. Tu hotărăşti ce să facă ei pe scenă! Publicul are rolul principal deoarece acesta da sugestii improvizatorilor.
Show-ul este controlat de un prezentator care preia sugestiile tale şi le introduce în jocurile din show! Le poţi cere să vorbească într-o anumită limbă (care vrei tu), le poţi da sugestii de orice fel de spaţii, locuri în care să se desfăşoare scenele lor, calităţi-defecte, replici, titluri de cântece pe care aceştia să le improvizeze pe loc sau poţi vedea poveşti pe care ai vrut întotdeauna să le citeşti dar pe care nimeni nu s-a încumetat să le scrie, practic tudecizi ce vrei să facă ei.
Şi dacă asta nu e de ajuns, află că poţi evolua alături de ei pe scenă!