twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

1 platit + 1 gratis, de la Samsonite


Descopera promotia Samsonite in magazinul din Centrul Comercial Promenada Mall din Focsani. Acum cumperi un produs, iar pe cel de-al doilea il primesti gratuit!
Promotia este valabila in limita stocului disponibil si se supune unor termene si conditii.





Samsonite a fost fondat in anul 1910, de catre Jesse Shwayder, pe timpurile cand voiajul era rezervat exclusiv celor cu resursele necesare pentru a calatorii in lume. Datorita exclusivitatii sale, calatoritul era o experienta pretentioasa, in care era acordata o atentie deosebita transportarii, serviciilor si chiar si accesorizarii bunurilor de voiaj. Fiind una dintre primele branduri de genti de calatorie, timp de 100 de ani, Samsonite a continuat sa ofere solutii elegante si de calitate superioara calatorului in cautare de acestea.
Prin identificarea noilor tendinte si cunoasterea evolutiei constante a nevoilor calatorului, Samsonite continua sa fie lider de piata datorita designurilor inovative, stilate si de calitate superioara. In ultimii 10 ani, Samsonite a adus inovatii in ceea ce priveste domeniul gentilor de voiaj, introducand pe piata primul produs din aluminiu, primul troller cu 4 roti si primele geamantane cu roti ce amortizeaza socul, transformand calatoria intr-o adevarata placere. Pentru satisfacerea celor mai extravaganti clienti, Samsonite a produs genti de voiaj cu design creat de Marc Newson si Alexander McQueen, iar in 2008, Samsonite a lansat Cosmolite, cel mai usor dar si solid geamantan, clasandu-se astfel ca lider de piata in industria gentilor de voiaj 'light'.