twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Basmul de ieri, de azi şi de mâine, la bibliotecă



Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează luni, 30 mai 2011, la ora 14.30 evenimentul “Basmul de ieri, de azi şi de mâine”.


În cadrul parteneriatului “Carte, carte, cinste cui te-mparte!” elevi ai şcolilor din Urecheşti, Clipiceşti, Gura Caliţei, Bilieşti şi Moviliţa, din judeţul Vrancea vor dezbate la bibliotecă de ce este important basmul, cine mai scrie basme şi cât de importante sunt basmele pentru copilărie.
Coordonaţi de doamnele profesoare de limba şi literatura română şi de bibliotecari vor călători în lumea minunată a basmelor create de ei şi de toţi cei care au construit în sufletele noastre ideea că binele învinge răul şi ne-au călăuzit paşii în a descoperi fascinanta putere a eroilor şi a curajului de a ne face viaţa mai bună şi mai frumoasă.

“Expoziţia de cărţi cu basme şi poveşti româneşti şi din literature universală, împreună cu expoziţia de desene realizate de copii, cu personajele preferate, vor contribui în egală măsură la atmosfera de poveste din bibliotecă. Încercăm să transmitem tuturor mesajul că a citi şi a da mai departe cartea este firul care ne leagă, ne uneşte şi ne face mai puternici şi mai buni. E timpul să spunem o poveste celor din jurul nostru! Veniţi la Bibliotecă şi găsiţi-vă povestea care vi se potriveşte şi pe care o puteţi spune mai departe!”Margareta Tătăruş, coordonator Secţia pentru Copii şi Tineret.


Director: drd. Teodora Fîntînaru
Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru