twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Esti atent la cheltuieli? Atunci de ce sa platesti mai mult?

AutoMat – cel mai nou şi mai modern concept de staţie de distribuţie a carburanţilor, complet automatizat, s-a deschis in parcarea centrului comercial Promenada Mall Focsani.



Benzinăria AutoMat dispune de 6 pistoale de alimentare, care comercializează trei tipuri de carburanţi – două tipuri de benzină şi unul de motorină. Plata se poate face prin card – bancar sau business, precum şi în numerar. Carburanţii sunt achizionaţi de la principalii producători şi distribuitori cu tradiţie din România şi au un conţinut scăzut de sulf, cu rol important în diminuarea efectului de seră şi în creşterea calităţii aerului.

Benzinăria dispune şi de un automat, de unde pot fi cumpărate mai multe produse preambalate: dulciuri, snack-uri, băuturi răcoritoare non alcoolice sau băuturi energizante, dar şi un echipament de verificare a presiunii în roţi, care poate fi folosit gratuit.

Instrucţiunile de folosire pentru fiecare serviciu oferit de AutoMat sunt afişate în dreptul fiecărui echipament, iar în cazul în care clientul întâmpină dificultăţi, poate contacta, direct din staţie, unul dintre dispecerii din Call Center, printr-o simplă apăsare de buton (Push to Talk).