twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Expoziţie pentru mediu


'Expoziţie pentru mediu' este o acţiune care implică participanţi
de toate vârstele care işi doresc să sensibilizeze publicul asupra problemelor mediului prin lucrări inedite la baza cărora stau deşeuri. Scopul acţiunii este acela de a atrage atenţia asupra faptului că nu toate deşeurile sunt gunoaie, unele dintre ele putând fi refolosite sau reciclate cu beneficii majore asupra mediului. Societatea de consum lasă în urmă cantităţi uriaşe de ambalaje inutile după prima utilizare. Nerezolvarea problemei refolosirii şi reciclării deşeurilor a creat munţi de gunoaie în apropierea localităţilor şi, în timp, o atitudine de acceptare din partea majorităţii cetăţenilor. Lucrările pot reprezenta: obiecte cu utilitate practică, jucării, bijuterii, sculpturi, instalaţii sau colaje, realizate din deşeuri de orice fel, biodegradabile sau nu.

Persoanele interesate de a participa la expoziţie îşi pot anunţa intenţia trimiţând un e-mail la adresa concursuri@vranceacurata.ro , până la data de 10 mai 2011.


Obiectele realizate de dvs. vor fi expuse la Galeriile de Artă din municipiul Focşani, în perioada 16-24 mai 2011, vernisarea acesteia urmând să aibă loc în data de 24 mai 2011, ora 17:00.


Detalii suplimentare gasiti pe www.vranceacurata.ro.