twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Bazele Serviciilor Noi de Bibliotecă



Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu Vrancea anunţă începerea cursului Bazele Serviciilor Noi de Bibliotecă desfăşurat la .Centrul de Formare pentru bibliotecari organizat în sediul Sectiei pentru Copii și Tineret din str. Nicolae Titulescu Nr. 12.

Acesta este al doilea curs inclus în programul de pregătire şi dezvoltare profesională, care va fi parcurs de toţi bibliotecarii cuprinsi în programul BIBLIONET.


Cursul are ca durată 3 zile pe săptămână, pentru 3 serii de cursanti, programate în perioada 27 iunie – 13 iulie 2011, la Sectia pentru Copii si Tineret şi va fi livrat de trainerii Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea – Margareta Tătăruş şi Nicoleta Oprişan.

Astfel, cei 29 de bibliotecari - din biblioteci publice comunale, orăşeneşti şi municipale - care au fost instruiţi, prin intermediul primului curs, IT-LIB, în utilizarea calculatoarelor, internetului şi gestionării Centrelor cu Internet pentru Public, deschise în bibliotecile menţionate, vor parcurge şi cursul Bazele Serviciilor Noi de Bibliotecă.

Acesta este creat de Fundaţia IREX şi finanţat de Fundaţia Bill şi Melinda Gates, aflate în parteneriat cu ANBPR (Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România) şi îşi propune să-i pregătească pe bibliotecarii din bibliotecile publice din Vrancea pentru dezvoltarea de noi servicii de bibliotecă şi îmbunătăţirea celor existente, adaptându-se continuu nevoilor comunităţilor pe care le reprezintă.


Director: drd. Teodora Fîntînaru
Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru