twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Dăruieşte o CARTE în Vacanţa Mare


Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea şi Asociaţia Culturală „Duliu Zamfirescu” Vrancea lansează campania de donaţii Dăruieşte o carte în Vacanţa Mare. Campania este demarată la iniţiativa scriitorului Gheorghe Andrei Neagu – preşedinte al Asociaţiei Culturale „Duiliu Zamfirescu” şi se adresează celor aproape 100 de copii din comuna Trifeşti, satul Sofroceşti, judeţul Neamţ. Acesta este satul natal al scriitorului, în care trăiesc şi învaţă aceşti copii doritori să citească şi să pătrundă în lumea lecturii.



„Am, avut bucuria să văd că mai există copii dornici să citească rândurile unei cărţi. Nu au calculatoare şi nici tăbliţele de ardezie din vremea copilăriei mele. Au doar poftă de citit. Iată de ce vreau să-i ajut. Cât mai există asemenea copii, limba româna va dăinui! „
(scriitor - Gheorghe Andrei Neagu)

Campania se va derula în perioada 15 iunie – 31 august 2010, cărţile putând fi donate la toate secţiile bibliotecii cu menţiunea pentru Campania Dăruieşte o CARTE în Vacanţa Mare.
Dragi copii,
S-a încheiat un nou an şcolar şi credem că pe rafturile voastre de acasă au rămas cărţi pe care voi le-aţi citit şi care cu siguranţă ar fi putea fi lecturate şi de alţi copii. În satul Sofroceşti sunt aproape 100 de copii ca şi voi, care aşteptă un dar de carte din partea voastră. Ei sunt elevi în clasele I – IV şi cu ajutorul vostru, al copiilor din Vrancea, ar putea să descopere lumea basmelor şi a poveştilor. Vă aşteptăm la toate secţiile bibliotecii să dăruiţi O carte în Vacanţa Mare şi astfel să faceţi mai fericit un copil.
Vă aşteptăm la bibliotecă!


Director: drd. Teodora Fîntînaru
Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru