twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Peste 60 de copii înscrişi la cluburile gratuite ale bibliotecii



Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea reaminteşte copiilor, adolescenţilor şi părinţilor că în perioada 18 iulie – 18 august 2011, la Secţia pentru Copii şi Tineret a se derulează programul Bibliovacanta, ediţia a III-a.


În cea de a doua săptămână, cele 4 cluburi gratuite: desen, lectură, joc - joacă şi cinematografie au strâns peste 60 de copii şi adolescenţi ce au ales să îşi petreacă timpul liber la bibliotecă.

Ei se pot înscrie la concursurile: Cititorul verii şi Personajul de poveste preferat în acuarelă care vor aduce premii şi diplome participanţilor

Clubul de desen este preferat de aproape 30 de copii, care în fiecare zi de luni a săptămânii, sub îndrumarea bibliotecarei Roxana Făcăoaru, colorează şi pictează exersând această artă.

Tot în cadrul acestui program de vacanţă pot fi utilizate zilnic jocuri - sah, remi, scrable şi se poate asculta muzică.

Îi aşteptăm, în continuare, pe toţi copiii şi adolescenţii care doresc să-şi petreacă această vacanţă în mod educativ şi relaxant, să se înscrie la cluburile noastre de vacanta gratuite, care se desfăşoară de luni până joi între orele 13.00 şi 15.00 la Secţia pentru Copii şi Tineret din str. Nicolae Titulescu, nr. 12 sau pentru informaţii suplimentare să apeleze la numărul de telefon 0237 / 626646.


Director: drd. Teodora Fîntînaru
Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru