twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

La Auto Aiss Focsani poti face plata facturii service in 12 rate fara dobanda!Masina ta are nevoie de o interventie service urgenta, sau necesita o revizie completa? Ai fost implicat intr-un accident si masina nu are asigurare? Sau poate ai achizitionat o masina second care are nevoie de schimbul distributiei. In oricare dintre aceste situatii te-ai afla, amanarea lucrarilor nu este o solutie.

De aceea Auto Aiss Focsani iti ofera posibilitatea de a plati, in rate egale si cu dobanda 0%, achizitia de piese si accesorii auto sau reparatia si intretinerea masinii tale.Se poate face plata între 4 şi 12 rate egale cu 0% dobândă,
pentru plata integrală a ratei lunare până la data scadentă. Ofertă valabilă doar pentru titularii de card ai partenerilor noştri: Credit Europe Bank, Cetelem şi Alpha Bank. Ofertă supusă unor termene şi conditii. Detalii la consilierii de service sau la facturare.


Detalii suplimentare despre aceasta campanie gasesti in service-ul autorizat Opel- Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201.