twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Biblioteca de Vacanţă la final


S-a încheiat cea de a VII-a ediție a Bibliotecii de Vacantă, program al Bibliotecii Județene ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea ce s-a desfăsurat în Grădina Publică.


În perioada 27-31 august pe la standurile bibliotecii au trecut aproape 500 de vizitatori care au avut la dispoziție 150 de titluri din cele mi diverse domenii și care au împrumutat sau lecturat peste 300 de cărti. Ei au beneficiat de servicii gratuite oferite de bibliotecă şi au participat la audiţii, o întâlnire cu scriitori vrânceni, lansarea concursului de creaţie literară şi un spectacolul de divertisment.





În cadrul întâlnirii cu scriitorii vrânceni a fost lansat Concursul de creatie literară „Oana Diana Renea”, la care sunt așteptati să participle elevii din clasele I-VIIl . Copiii își pot depune creatiile la orice sectie a Bibliotecii Județene sau la adresa de e-mail cititori@bjvrancea.ro, până la data de 15 octombrie,iar cei mai talentati dintre eivor fi premiați în cadrul activităților dedicate Centenarulu iBibliotecii Publice din Focsani.

Domeniile de interes pentru cititorii adulți au fost medicina, psihologia, turismul sau beletristica cât și enciclopediile despre univers, acvaristică sau creșterea animalelor. Școlarii au preferat să lectureze în parc titluri ca Cele șapte minuni ale lumii, Mitologia, Enciclopedia copiilor, Comunicarea de la origini la internet, O lume întreagă în imagini sau au solicitat alte cărți din programa școlară pe care le-au primit a doua zi în parc.

Astfel prin ediţia de anul acesta a Bibliotecii de Vacanta avem 53 de nou înscrisi din care 35 sunt femei. Ei au primit pentru înscrierea la biblioteca din parc o carte cadou. Pentru următoarele editii asteptăm sugestii din partea cititorilor despre acest program si despre ceea ce si-ar dori să le ofere biblioteca pe viitor.





Director: dr. Teodora Fîntînaru
Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru