twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Lansare de carte la Bibliotecă



Asociaţia „Simion Mehedinţi” şi Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează vineri, 12 octombrie, ora 11.00 lansarea cărţii Neculai Jechianu,  un apostol vrâncean, editia a II – a.



Cartea este apărută la Editura Terra, Focsani 2012, iar selectia de texte adnotate, comentate si nota acestei editii sunt realizate de domnii profesori Ion Grigore Cherciu şi Vasile Gr. Ţibrea care o vor si prezenta publicului .

“...Neculai Jechianu, un apostol vrâncean nu este o sintagmă căutată, ci un adevăr cu acoperire totală, un adevăr pe care această carte se străduieste să-l pună si mai bine în reala sa lumină, în vremuri precum ale noastre, care-si asteaptă si ele apostolii. Această carte se rânduieste între tomurile ale căror mărturii vădesc că marile valori ale neamului rămân vii prin apostolii săi.” (din prefata cărtii semnată de academicianul Valeriu D. Cotea si prof. dr. Costică Neagu)

La acest eveniment sunt invitati să sustină un microrecital de chitară si flaut elevi ai Liceului de Artă „Gheorghe Tătărăscu” Focsani. 

Asadar vă asteptăm vineri, 12 octombrie 2012, ora 11.00, în Holul Sediului Central al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea la acest eveniment.