twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

În Vrancea, pentru Vrancea


Grupul de firme Premium Porc este un membru activ în judeţul Vrancea, prin implicarea sa în viaţa comunităţii şi prin contribuţia la dezvoltarea acesteia, printre priorităţi numărându-se protecţia mediului, sănătatea şi educaţia. Pe data de 22 aprilie 2013, de Ziua Pământului, Premium Porc Group în parteneriat cu Primăria Goleşti şi Şcoala Generală Goleşti va organiza o acţiune de igienizare a albiei râului Milcov (zona Plaja Goleşti), urmată de o acţiune de plantare de copaci. 

Sub sloganul “În Vrancea, pentru Vrancea”, acţiunea va reprezenta şi un gest simbolic, prin care Premium Porc Group intenţionează “să planteze” în cadrul comunităţilor locale valorile companiei: încredere, implicare, spirit de echipă, orientare spre soluţii, dezvoltare. Acest gest simbolic nu poate fi făcut decât în prezenţa reprezentanţilor autoritatilor locale din comuna Golești dar şi a reprezentanților serviciilor publice deconcentrate cu responsabilități în domeniu, respectiv Agenţia pentru Protecţia Mediului, Garda de Mediu şi Apele Române. 

De asemenea, la acţiune vor participa locuitori din Goleşti, dar şi elevi din comuna în care societatea îşi desfăşoară activitatea. Premium Porc Group face parte din holding-ul danez DCH International şi are ca obiect principal de activitate administrarea fermelor de porci şi investiţia în agricultură.În cadrul Premium Porc Group lucrează 216 angajaţi, din care 160 sunt din mediul rural, în special din comunele Goleşti şi Slobozia Ciorăşti. Pe această cale, Premium Porc Group îi invită la ora 13.00, la Plaja Goleşti, pe toţi cetăţenii care doresc ca de Ziua Pământului să planteze un copac.