twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Lansare de carte: Visul din vise - Mariana Vichy Vârtosu @ Biblioteca


Lansare de carte: 
Visul din vise - Mariana Vichy Vârtosu
Marti, 15 octombrie 2013, ora 17:30


Sala de lectură a Bibliotecii Judetene “Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă găzdui marti,  15 octombrie 2013, ora 17.30, lansarea volumului III, Visul din vise, ce face parte din trilogia Legată la ochi, ce o are ca autoare pe  Mariana Vichy Vârtosu.

    “Se poate spune despre acest al treilea volum al trilogiei că este – de departe – cel mai valoros dintre toate. Mariana Vichi Vârtosu se autodepăseste, reusind să creeze momente reale, de suspans si sinergie, să coloreze momentele cheiecu scene intense...() Autoarea se dovedeste a fi un creator de cursă lungă, căreia proza i se potriveste ca o mănusă si care are o deosebită abilitate de a transforma o scriere într-un eveniment existential unic.” (...) -critic literar Gheorghe A Stroia.

La acest eveniment sunt asteptatí membri ai familiei scriitorilor vrânceni  iar volumul va fi prezentat de Gheorghe Andrei Neagu, membru USR,  presedinte al Asociatiei Culturale Duiliu Zamfirescu si nu în ultimul rând nucleul Cenaclului Literar Duiliu Zamfirescu.

Vă invităm marti, 15 octombrie, ora 17.30,  la Sala de lectură a Bibliotecii Judetene, din strada Mr. Gh Sava nr. 4 pentru a participa la acest eveniment literar.