twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Potpourri Focsani participa la Caravana SEV


În urma unui seminar de informare organizat de Asociația “Lumea lui Pinocchio” din Panciu, în parteneriat cu Caravana SEV, Asociaţia Potpourri, alte asociații non-profit și tinerii din Vrancea au aflat despre oportunitățile și beneficiile pe care Serviciul European de Voluntariat (SEV) le oferă.  

  
Seminarul la care au participat şi membrii Potpourri, Olga, Costi şi Ana, s-a desfășurat duminică, 13.10.2013, la sediul Bibliotecii Județene “Duiliu Zamfirescu” Vrancea și a avut ca grupuri țintă asociațiile și fundațiile non-profit interesate de promovarea și dezvoltarea voluntariatului, dar și tinerii care aspiră la un stagiu de voluntariat în străinătate.

Evenimentul Caravanei SEV face parte din proiectul “gONG: Voluntariatul intră în scenă!”, un proiect finanțat de Comisia Europeană prin Programul TiA (Tineret în Acțiune) – Structuri de Suport SEV, derulat de Pro Vobis în parteneriat cu Asociația “A.R.T. Fusion”, Asociația “Creativ”, Asociația “Team for Youth” și Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca. Scopul Caravanei SEV a fost acela de a aduce la cunoștința participanților oportunitățile pe care Serviciul European de Voluntariat le oferă atât tinerilor care vor să devină voluntari europeni cât și organizațiilor care doresc să se acrediteze ca organizații de trimitere sau organizații gazdă.

Continuarea articolului pe www.potpourri.ro