twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Campania 'Bucurii pentru copii' @ Focsani



Stii ce inseamna sa fi copil? Înseamna să crezi in dragoste, să crezi in frumusete si in speranță. Înseamna să fi atât de mic încât spiridusi să ajungă să-ti sopteasca la ureche, înseamnă să transformi bostani în călești și șoareci în telegari, josnicia in noblețe si nimicul in orice, căci orice copil poarta o zână i in sufletul lui. Cea mai mare bogăție din această lume sunt copii, mai mare decât toți bani din lume și toată puterea de pe acest pământ.

Eu nu sunt decât una, dar sunt sigura că sunt mulți ca mine, care vor să ajute, important este sa fim o echipa și impreună vom reusi să facem fericiti, măcar pentru o zi copii cu probleme de sănătate.

Toți cei care vor să ajute copii aflați îndificultate pot sprijini campania ’’Bucurii pentru copii’’, fie popularizand evenimentul, fie donând o jucarie, o carte de colorat de povesti, hainute  sau bani în vederea procurarii de alimente.

Cu siguranța multi, mulți copii vor avea parte de suprize plăcute, bucurii cu ajutorul nostru!!! Ajutorul vostru va fi redictoonat catre Centrul Scolar Pentru Educaţie Incluziva "Elena Doamna" Focsani Doamna din Focsani
 

Date de contact
Asociatia "Change Your Lifestyle For You"
Manager de proiect: Carmen Hirsu
Telefon: 0763/877.654
E-mail: carmen@lifeforyou.ro