twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Consiliul Școlar al Colegiului Național 'Al. I. Cuza' a organizat un moment artistic la Balul Bobocilor 2013



Joi, 12 decembrie, începând cu ora 21:00, la Laguna a avut loc after party-ul Balului Bobocilor 2013, după ce, la Cinematograful Balada au fost desemnate premiile pentru bobocii participanți. 

Consiliul Școlar al Colegiului Național Al. I Cuza a avut un reprezentant în juriu, acesta fiind compus din cinci membri: președinta Consiliului, Pleșa Pătrășcan Alexandra Theodora și câte un reprezentant din partea profesorilor, a publicului, a Inspectoratului Școlar Județean și a Consiliului Județean. Spectacolul a uimit atât membrii juriului cât și publicul prin nenumărate surprize din cadrul probelor ce s-au dovedit a fi foarte complexe și atent pregătite pentru a impresiona. 

Surprizele nu au încetat să apară, căci la ora 23:00, la petrecere și-a făcut apariția trupa Maxim, o trupă formată din patru tineri talentați (Marcus Sucilea, Bogdan Medvedi, Alexander Laiu, Gabriel Ciobota) care au fost remarcați de către nimeni altul decât Adrian Sina. Ei au revenit la Focșani după ce săptămâna trecută au concertat în cadrul spectacolului „NOI” organizat de Asociația „Pe aripile cunoașterii”. Momentul organizat de către Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” în parteneriat cu Florența Necula, președinta Asociației „Pe aripile cunoașterii” s-a bucurat de un real succes. Cei patru baieți au susținut un concert de o oră care a avut un impact pozitiv asupra tuturor celor prezenți la petrecere. 

După concert, trupa Maxim a oferit o sesiune de fotografii și a rămas să se bucure în continuare de petrecere în compania cuziștilor.