twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

CJE Vrancea participă la Adunarea Generală a Consiliului National al Elevilor


În perioada 3-7 februarie 2014, la Brașov, se desfăşoară Adunarea Generală a Consiliului Naţional al Elevilor, eveniment de o deosebită importanţă pentru organizația reprezentativă a elevilor din România. 

Scopul acestei întâlniri ce reunește reprezentanții elevilor din întreaga țară constă în alegerea noii conduceri a Consiliului Național a Elevilor, respectiv a Președintelui, a Secretarului pe departamentul de organizare internă şi a Secretarului pe departamentul de educaţie şi comunicare(relații externe). 

Consiliului Județean al Elevilor Vrancea va fi prezent la acest eveniment cu o delegație alcătuită din trei membri, Sandu Mihai, director al departamentului de sport și programe de tineret și Cristiana Cazacu, director al departamentului cultură, educație și programe școlare și Tudor-Codrin Bostan, în calitate de membru cu drept de vot al Adunării Generale. 

De asemenea, la întrunire va fi prezent și Cristian Gîrneață, ex-președinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea și actual Secretar al departamentului de educație și comunicare(relații externe). 

Structura Adunării Generale mai cuprinde sesiuni de formare furnizate de instituţii guvernamentale sau non-guvernamentale cu activitate si scop educaţionale, stabilirea strategiei de dezvoltare a CNE pe termen scurt, mediu şi lung, stabilirea calendarului de activităţi, revizuirea Regulamentului de Organizare și Funcționare al CNE, dar și patru ateliere: Organizare internă, Comunicare și relații exterme, Politici educaționale și Statutul elevului. 

Pe această cale, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea urează success tuturor candidaților și participanților la lucrul pe ateliere.