twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Primele alegeri pentru Consiliul Scolar al Elevilor Junior


Joi, 13 februarie, si vineri, 14 februarie, au avut loc alegeri în cadrul Consiliilor Scolare ale Elevilor Junior nou formate în Scolile Generale „Duiliu Zanfirescu” si „Anghel Saligny”. Procesul electoral desfăsurat în scoli a fost unul transparent, deoarece câte doi membri ai Consiliului Judetean al Elevilor Vrancea au fost prezenti în calitate de observatori externi. 

Scoala Generală „Duiliu Zamfirescu” 
La Scoala Generală „Duiliu Zamfirescu”, Cristiana Cazacu, Director al Departamentului de Cultură, Educatie si Programe scolare si Cristian Cazacu, Director al Departamentului de Concursuri scolare si extrascolare au fost prezenti ca observatori externi. Alegerile au avut loc în laboratorul de chimie, iar pentru fiecare functie au fost câte doi candidati. În urma procesului electoral, elevii alesi sunt următorii: Presedinte-Vrânceanu Bianca; Vicepresedinte-Găină Anca; Secretar- Tănasă Robert. 

Scoala Generală „Anghel Saligny” 
La Scoala Generală nr.5 „Anghel Saligny”, în timpul procesului electoral, Sandu Mihăită, Director al Departamentului Sport si Programe de tineret si Alexandra Theodora Plesa, Vicepresedinte, au fost prezenti în calitate de observatori externi din partea Consiliului Judetean al Elevilor Vrancea. Elevii alesi în urma votului sunt: Presedinte-Chipăilă Alexandra (clasa a VII-a)- 118 voturi; Vicepresedinte-Levârdă Ioan (clasa a VI-a)- 100 de voturi; Secretar- Avram Iulia Alexandra (clasa a VI-a)-133 de voturi. Au mai candidat: Tănase Roxana, din clasa a VII-a, pentru functia de Presedinte, obtinând 75 de voturi; Enache Bianca, din clasa a VII-a, obtinând 93 de de voturi pentru functia de Vicepresedinte si Ghiorghiu Ovidiu Robert, clasa a VII-a, obtinând 60 de voturi pentru functia de secretar. 

Alegerile pentru Consiliile Scolare ale Elevilor Junior vor continua în toate scolile si liceele care au ciclu gimnazial din judetul Vrancea. Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea încurajează elevii de gimnaziu să candideze pentru una dintre functiile de conducere.