twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Flashmob pe melodia 'Happy' de Pharrell Williams @ Colegiul National 'Al. I. Cuza'


Vineri, 23 mai,  în curtea Colegiului National „Al. I. Cuza”, a avut loc flashmobul pe melodia „Happy” a lui Pharrell Williams ce încheie activitătile  proiectului local antidrog „Trăieste viata si nu clipa!”, înscris în faza judeteană a concursului „Împreună”.

Proiectul este initiat de 4 elevi ai colegiului: Lupu-Leica Melisa, Octavian Stefan Pătrăscanu, Simona Elena Delegeanu si Porumboiu Edward Cătălin, îndrumati de cadrul didactic Pătrăscanu Melania Emanuela si având ca parteneri Consiliul Scolar al Elevilor din cadrul liceului, Inspectoratul Judetean de Politie si Centrul Judetean de Prevenire si Evaluare Antidrog Vrancea.

Actiunea are ca principale obiective: prevenirea consumului de canabis şi etnobotanice prin informare, educare şi conştientizare, promovarea sănătăţii şi a stării de bine a elevului, prin formarea unui stil de viaţă sănătos, conştientizarea de către elevi a importanţei voluntariatului pentru comunitate şi pentru dezvoltarea personală. 

De asemenea, impactul asupra elevilor a fost unul considerabil întrucât pe tot parcursul desfăsurării proiectului în Colegiul National numărul celor implicati a fost unul mare, apartinând atât ciclului gimnazial cât si ciclului liceal.

Consiliul Scolar al Elevilor din cadrul Colegiului National „Al. I. Cuza” urează succes organizatorilor proiectului la faza judeteană si să poarte renumele liceului la etapa natională.