twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Ghid: Cum sa petreci o Zi a Copilului perfecta, alaturi de micutii tai, in Focsani


Maine, 1 iunie, este Ziua Copilului tau, asadar va trebui sa il rasfeti cum se cuvine. Iata mai jos cateva sfaturi de petrecere a timpului alaturi de copilul tau, prin activitati si evenimente dedicate lui, culese de prin Focsani...

- Inviorarea. Pe langa actiunile sportive si competitiile de aici, puteti participa intre orele 10:00-11:30 la activitatea sportiva intitulata sugestiv 'Orasul in miscare', ce va avea loc pe stadionul '23 August' din municipiu. Detalii gasiti aici.
- de la ora 11:00 la Hypermarket Carrefour puteti viziona impreuna piesa de teatru de papusi Pinocchio. Detalii gasiti aici si aici.
- intre 11:00-13:00 puteti participa la o lectie de bucatarie italiana, tot la  Hypermarket Carrefour. Detalii aici.
- Daca tot sunteti in Complexul Comercial Promenada Mall, dati o fuga pana la magazinul C&A si profitati de reducerea speciala de 20% la toate articolele pentru copii. Detalii aici.
- De la ora 13:00 puteti viziona impreuna la Cinema Balada animatia 'Cu toţii la surf! / Surf's Up'. Detalii gasiti aici
- Puteti participa alaturi de micuti la Creative Boutique, atelier de creatie si recreere pentru copii de peste 4 ani. Detalii aici
- Ii poti face copilului tau un cadou deosebit profitand de reducerea de 30% oferita in aceasta perioada de Maxx Discount la toate produsele pentru copii. Unde mai pui ca primesti si o jucarie cadou... Detalii aici.
- Între orele 14.00 – 18.00 va avea loc in Piata Unirii din Focsani un program artistic la care copiii vor putea urmări Compania Hai-Hui şi Trupa pe catalige, dar vor putea participa şi la Face painting şi caricaturi, Karaoke, jocuri şi concursuri, baloane modelabile şi clownerie, dar şi la 2 spectacole de teatru cu actorii Teatrului „Ţăndărică” – Bucureşti şi spectacol cu magicieni. De la ora 18.00 pe scena amplasată în Piaţa Unirii vor urca Matteo, Ana Lesko şi Pepe. Programul complet al activitatilor sportive si artistice il gasiti aici.
- de la ora 17:00 sunteti invitati la Promenada Mall Focsani la Jocurile Copilariei. Detalii gasiti aici.
- ajunsi acasa, spre seara, va puteti delecta impreuna cu unul din desenele animate din Kids Pack din aceasta oferta.

Imagini video de la evenimentele si manifestarile de anul trecut dedicate Zilei Copilului gasiti aici.

Pe scurt, cam atatea am gasit deocamdata.
Astept si sugestiile domniilor voastre...