twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Internet, E-mail si Facebook pentru adulti si vârstnici @ Biblioteca


În perioada 2-6 iunie 2014, la Centrul de Formare Profesională al Bibliotecii Judeţene ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea, o nouă serie de seniori învată să utilizeze calculatorul si internetul.

În această săptămână, cei 5 participanti vor învăţa timp de 3 ore pe zi, cum îsi pot îmbunătăti viata cu ajutorul internetului. Vor învăta cum informatiile dorite, cărtile sau filmele preferate, prietenii de-o viată sau familia plecată în lume – toate – se găsesc la un click distantă. La finalul unei săptămâni de curs, toti ”scolăreii” vor sti să exploreze internetul, vor comunica cu rudele si prietenii prin intermediul postei electronice si îsi vor surprinde nepotii cu cereri de prietenie pe facebook. Vor demonstra tuturor că vârsta nu este niciodată o piedică în dorinta de a fi mai bun sau de a sti mai mult.

Cursul se adresează adultilor în general si este pentru începători. Este gratuit si livrat de trainerul bibliotecii, Margareta Tătărus si se desfăsoară la Sala de lectură a Bibliotecii Judetene din str. Mr. Gh. Sava, nr. 4. Înscrieri se pot face la telefon 0237 / 231161 sau la sediul bibliotecii.