twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Promenada Inimilor @ Piata Unirii Focsani


Promenada Inimilor
Duminica, 28 septembrie 2014, ora 16:00

Fundatia Romana a Inimii, in pateneriat cu Consiliul Local al Municipiului Focsani, Primaria Municipiului Focsani si Clubul Rotary Varana Focsani continua si in 2014 proiectul „Promenada Inimilor” si ii invita pe toti locuitorii orasului Focsani sa vina duminica, 28 septembrie 2014, ora 16.00, in Piata Unirii, sa participe la un cros pentru sanatate.

Sub indemnul „Da un impuls sanatatii! Arata-i inimii ce poti!”, proiectul este un concept simplu si inovator, avand scopul de a incuraja persoanele de toate varstele si preocuparile sa mearga pe jos pentru a preveni bolile cardiovasculare si pentru a-si mentine sanatatea. In cadrul acestui program va fi amenajat un traseu pe care oamenii sunt incurajati sa il parcurga cat mai des, iar pentru o optima evidenta a kilometrilor parcursi acesta va fi marcat cu semne atractive, usor de remarcat.

Cei prezenti vor avea parte de surprize, momente speciale, materiale promotionale si informative si vor asista la demonstratii sportive. Startul va avea loc in Piata Unirii, traseul continuand cu strada Republicii, Strada Cuza Voda, Bulevardul Brailei, Parcul Schuman si Parcul Central.