twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Colours Cinema, in curand @ Focsani


Cinema COLOURS aduce un nou mod de a vedea lumea, in aceasta toamna, in Promenada Focsani. Promenada Focsani anunta pentru sfarsitul acestui an deschiderea celui mai nou si modern cinematograf din oras: Cinema COLOURS. Clientii centrului comercial vor avea un nou motiv de bucurie pentru ca lansarea conceptului va aduce in Promenada Focsani doua sali de proiectie de film, dintre care una va fi destinata proiectiilor de filme 3D. Zona de petrecere a timpului liber va mai cuprinde si o zona de restaurante cu cinci operatori, loc de joaca pentru copii, dar si o sala de jocuri electronice.

Cinema COLOURS
Colours Cinema este o retea nationala de cineplexuri aflata in proces de dezvoltare, avand in momentul de fata locatii in orasele Craiova si Alba Iulia, cel de-al treilea cineplex urmand a fi deschis incadrul Promenada Mall FOCSANI. Obiectivul Colours Cinema pentru 2015 este inaugurarea de cineplexuri in inca 6 orase cu o populatie de peste 50.000 locuitori si un oras cu 350.000 locuitori.
Investitiile Colours Cinema se bazeaza pe grupul de firme VH Electronic - Pro Solutions controlat de oamenii de afaceri Alexandru Melinte si Adrian Cojocaru. Principalul obiect de activitate al grupului il reprezinta antreprenoriatul in sectorul de instalatii electrice si curenti slabi, dar si servicii resurse umane.

Cea mai noua tehnologie
In toate proiectele, Colours Cinema foloseste cel mai ridicat standard de amenajare al salilor de spectacole si al foayerului. Salile de cinema vor fi echipate cu sisteme de proiectie digitale, Dolby Digital Surround, fotolii confortabile de o calitate superioara si sistem de proiectie MasterImage 3D.

Preturi si oferte atractive

Colours Cinema colaboreaza cu toti distribuitorii importanti de filme din Romania si proiecteaza cele mai noi si de succes productii romanesti si internationale. Colours Cinema ofera in fiecare miercuri "Promotie 1+1 pur si simplu", care presupune ca la fiecare bilet achizitionat in ziua de miercuri clientii primesc unul gratuit. Preturile Colours Cinema sunt corelate cu puterea de cumparare a comunitatii unde opereaza, iar politica de preturi prevede reduceri pentru anumite categorii sociale - elevi, studenti, pensionari.

Cine sunt Resolute Lar Romania?
Promenada Mall Focsani este administrat de Resolute Lar Romania, cel mai important specialist independent in managementul activelor imobiliare detinute de institutii financiare.
Resolute Lar activeaza in Romania de peste 6 ani, avand in curs de dezvoltare si administrare o gama larga de proprietati si are o vasta experientă atat in gestionarea de proiecte imobiliare cat si a garantiilor imobiliare atasate creditelor, în România si pe plan international. Ionut Dogaru, Director pentru Romania al societatii Resolute Lar Romania a declarat: “Ne bucuram ca am reusit sa cream un concept integrat si sa oferim locuitorilor orasului Focsani o noua zona de petrecere a timpului liber.”

Centrul Comercial Promenada Focsani a luat fiinta in septembrie 2008 fiind cel mai mare centru comercial din Focsani. Cu o suprafata de 45.000 mp. suprafata inchiriabila si dispunand de 1.250 de locuri de parcare, Promenada Focsani, inchiriat in proportie de 94% aduce impreuna o mare varietate de branduri, precum Carrefour, Bricostore, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B. 

Cele 70 de magazine de pe galerie asigura o gama variata de produse si servicii. Pentru a facilita accesul catre si dinspre centrul comercial Promenada Focsani, vizitatorii au la dispozitie doua linii de transport din principalele cartiere ale orasului respectiv liniile 7 si 9