twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Horatiu Malaele joaca in 'Sunt un orb' @ Ateneu Focsani


'Sunt un orb', cu Horatiu Malaele
Sambata, 1 noiembrie 2014, ora 19:00 


Incă din prima zi a lunii noiembrie Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” are o surpriză pentru iubitorii de teatru din Focşani. Piesa “SUNT UN ORB” în regia lui Horaţiu Mălăele are un singur personaj pe scenă – Horaţiu Mălăele – iar în afara scenei poate fi oricare dintre spectatorii din sală. De ce? Pentru că, aşa cum spune chiar actorul, regizorul, pictorul, scenaristul şi scriitorul Horaţiu Mălăele: “sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră” – adică spectatorii.


Recitalul extraordinar durează ceva mai mult de o oră, şi este un dialog intens, în care actorul-recitator-improvizator reuşeşte să capteze permanent atenţia publicului din sală şi să-l facă să vibreze cu trăirea sa de interpret.

Aşa cum la începutul anilor 70 Pittiş şi Caramitru (acompaniaţi în timp de muzicieni ca Dan Aldea sau Anda Călugăreanu), aduceau pe scenă spectacolul de muzică şi poezie unde nu lipsea improvizaţia, la fel, astăzi, marele actor Horaţiu Mălăele, continuă această tradiţie a dragostei pentru scrisul literar şi mai ales pentru poezia română.


Aplaudat îndelung pe toate meridianele lumii, spectacolul "Sunt un orb" al lui Horaţiu Mălăele, demonstrează încă odată că este suficientă prezenţa sa fizică pe orice scenă, unde tăcerile creează tensiuni artistice iar vocea sa inimitabilă produce valuri de admiraţie din partea tuturor românilor. Acesta este şi motivul care îl determină de multe ori să revină pe scenă cu deosebită plăcere.


Vă aşteptăm pe 1 noiembrie 2014, la orele 19:00, cu cel mai frumos spectacol din oraşul nostru, pentru care preţul unui bilet este de 45 lei cu posibilitate de reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari, la 30 lei.