twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

START! Incepe competiția ”Generația Viitorului”


Premium Porc Group lansează un nou concurs de proiecte școlare destinat elevilor de gimnaziu din municipiul Focșani, comunele Golești, Slobozia Ciorăști, Popești și Cotești. 

În acest an proiectul educativ ”Generația Viitorului” are o valoare de 3.000 Euro dar vă provocăm pe dumneavoastră să ne spuneți ce ar trebui să facem cu această sumă de bani pe care Premium Porc Group dorește să o investească în educație.


Practic, Premium Porc Group vă lansează provocarea de a decide care este premiul acestei ediții, după ce în cadrul ediției din 2013 compania a oferit ca premiu o tablă multi-media.  

Totuși, propunerile de proiect trebuie să fie realiste, să țină cont de nevoile reale ale elevilor din școală, să contribuie la educarea elevilor și să reprezinte o inovație pentru școala respectivă.

Prin urmare așteptăm ca până în data de 26 octombrie 2014 să trimiteti pe adresa concurs@premiumporc.com propunerile dumneavoastră!  

Pe data de 28 octombrie 2014 vă vom informa care este premiul oferit de Premium Porc Group în cadrul campaniei ”Generația Viitorului”. 


Ulterior, până la data de 4 noiembrie 2014 așteptăm, pe e-mail – concurs@premiumporc.com -inscrierea echipelor în cadrul proeictului ”Generația Viitorului”, iar data de 20 noiembrie 2014 este data limită până la care echipele pot transmite, pe e-mail, conceptul proiectului pe care și l-au imaginat.  

Pe 21 noiembrie 2014 avem programată sesiunea de prezentare a proiectelor, iar pe 6 decembrie 2014 Moș Neculai vine cu premiul cel mare de 3.000 Euro.  Vă dorim spor la idei!  

Dacă aveți nelămuriri vă rugăm să ni le comunicați pe e-mail la concurs@premiumporc.com