twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Biblioteca vă invită la TÂRGUL DE CARTE


În perioada 27 noiembrie - 29 noiembrie, de joi până sâmbătă,  Biblioteca Judeţeană  Duiliu Zamfirescu Vrancea vă invită la Târgul de carte ediţia a  IX - a.

Pentru iubitorii de lectură,  de toate vârstele, se vor desfăşura evenimente incluzând lansări de carte, expoziţii, întâlniri cu scriitorii şi invitaţi speciali, dezbateri culturale, toate având ca punct de pornire  lectura şi lumea cărţilor.
·        
În cadrul Târgului de carte 2014, din seria evenimente dedicate lansărilor de carte, vineri, 28 noiembrie, ora 17.00  va fi prezentat publicului vrâncean - volumul  Vrăjmaş în prezenţa autorului Liviu Ioan Stoiciu

Volumul Vrăjmaş apărut în 2014, la Editura Polirom, în colecţia Fiction Ltd va fi lansat zilele acestea şi la Târgul Internaţional Gaudeamus şi va fi prezentat de Daniel Cristea-Enache, Răzvan Voncu, Paul Cernat şi Cosmin Ciotloş.
·        
În noul sediu al Bibliotecii Judeţene, din str. M. Kogălniceanu nr.13,  invităm publicul cititor, care beneficiază de intrare gratuită, în perioada 27-29 noiembrie 2014 la a IX-a ediţie a Târgului de Carte, să răsfoiască cele mai noi apariţii editoriale şi să participe la evenimentele pe care le-am pregătit în acest an.