twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Colega de Camera @ Cinema Balada


Colega de Camera / The Roommate

29 - 30 noiembrie 2014, ora 17:00 
 Tarif bilet: 5 Ron


Într-un dormitor de cămin studenţesc, linia fragilă de demarcaţie între prietenie şi obsesie face din filmul Colega de cameră, cu Leighton Meester, Minka Kelly şi Cam Gigandet, un thriller psihologic care-ţi dă pur şi simplu fiori. Regizorul Christian E. Christiansen, nominalizat la premiul Academiei, realizează o poveste bine dozată despre nebunie şi personalitate multiplă, plină de întorsături neprevăzute şi surprize care-ţi taie respiraţia, despre o studentă naivă, din primul an de facultate, care începe să-şi dea seama că partenera ei de cameră nu este deloc ceea ce pare a fi.
Sara (Minka Kelly), o proaspătă studentă la design, porneşte din Iowa sa natală spre Los Angeles stăpânită de dorinţa de a începe studiile şi de a cunoaşte marele oraş pe care nu-l văzuse niciodată. Drăguţă, plină de viaţă şi curioasă din fire, Sara le cucereşte pe noile sale colege de cămin, în special pe colega sa de cameră, Rebecca (Leighton Meester). Provenind dintr-o familie bogată din Pasadena, Rebecca o ia imediat pe Sara sub protecţia ei, arătându-i locurile importante din oraş şi împărţind cu ea bogata sa garderobă de unicate vestimentare.
Dar atunci când Sara începe să-şi facă mai mulţi prieteni în campus, petrecându-şi timpul liber inclusiv cu Tracy (Aly Michalka) o mare iubitoare de petreceri, Rebecca se izolează, fiind geloasă pe colega ei de cameră, care dovedea că e mult mai sociabilă şi mai „cu lipici” decât ea. Pe măsură ce Sara intră într-o relaţie romantică cu Stephen (Cam Gigandet) şi după venirea la Los Angeles a lui Irene (Danneel Harris), mentorul Sarei, Rebecca se simte neglijată şi hotărăşte să lupte pentru a o păstra pe Sara doar pentru ea.
Comportamentul posesiv al Rebeccăi devine din ce în ce mai alarmant, iar Sara începe să suspecteze că Rebecca îi sabotează toate prieteniile cu ceilalţi. Când Sara acceptă cu greu invitaţia de a petrece ziua de Thanksgiving în conacul părinţilor Rebeccăi, ea descoperă un secret care o convinge să o părăsească pe Rebecca, mutându-se împreună cu Stephen.
Deşi Sara încearcă să se distanţeze de fosta ei colegă de cameră, Rebecca devine tot mai violentă în obsesia ei pentru Sara, făcând confruntarea inevitabilă.


sinopsis via www.cinemagia.ro