twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Concursul de Creatie Literara 'Oana Diana Renea', a III-a ediție



Cu ocazia Târgului De Carte organizat în perioada 27 noiembrie - 29 noiembrie,  Biblioteca Judeţeană Duiliu Zamfirescu Vrancea lansează cea de a III-a ediție a Concursului  de creaţie literară  “Oana  Diana  Renea”.

Versuri ninse - tema concursului de anul acesta vine ca o nouă provocare pentru micii scriitori de poezie, din clasele I-VIII, care prin creaţiile lor, inspirate de sărbătorile de iarnă,  îşi  pot dezvălui sentimente, amintiri sau gânduri din lumea copilăriei.

Începând de astăzi, 20 noiembrie, elevii se pot înscrie în concurs cu cel mult trei poezii, până la data  de 15 DECEMBRIE iar festivitatea de premiere va avea loc în cadrul evenimentelor dedicate Crăciunului. Organizatorii recomandă şi solicită participanţilor la concurs să trimită lucrări originale, nepublicate încă.

Le urăm succes tuturor participanților și îi așteptăm cu lucrări la sediile bibliotecii sau prin poştă la adresa Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 13, cod 620036, localitatea Focşani, judeţul Vrancea având la expeditor doar menţiunea pentru Concursul de creaţie literară  “Oana  Diana  Renea” ediția a III-a (numele participantului regăsindu-se în interior pe colţul sigilat al lucrării).
 
Mai multe amănunte puteți găsi  în Regulamentul de desfășurare al Concursului de creaţie literară  “Oana  Diana  Renea” aflat pe site-ul Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea www.bjvrancea.ro, sau la adresa de email relatii_publice@bjvrancea.ro,0237214562  tel. 0726245817.
Acest concurs este organizat de Biblioteca Judeţeană Vrancea,  în memoria poetei Oana Diana Renea, autor de cărţi pentru copii, membru al Uniunii Scriitorilor din România, pentru a stimula creaţia literară în rândul copiilor de vârstă şcolară din clasele  I-VIII.
 
La cele două ediţii desfăşurate până acum au participat peste 300 de participanți ce au fost recompensați cu diplome, premii în bani şi cărţi. Amintim aici câştigătorii ediţiilor trecute: Maria Alexandra Matei din Focşani, Larisa Roșca din Focşani, Angel Andrei Radu Mălănciou din Focşani, Dănuț Dediu din Broşteni, Claudia Oprea din Ţifeşti, Adriana Vasiliu din Broşteni, Eliza Lădaru din Bogheşti, Dumitru Elena Alexandra din Măicăneşti, Căldărescu Eugen din Focşani, Chiriță Gabriel din Năneşti.

 Dragi copii aşteptăm şi anul acesta versurile voastre şi mulțumim cadrelor didactice care s-au implicat la toate ediţiile concursului în coordonarea și pregătirea elevilor.