twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

UMO Serv organizează ediția a XII-a a Memorialului 'Aurel Campeanu' la Judo


Memorialului 'Aurel Campeanu' la Judo, editia a XII-a
 Sambata, 22 noiembrie 2014, ora 09:00


Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014 începând cu ora 9, va avea loc la Sala Polivalentă din Focșani ediția cu numarul XII a Memorialului ”AUREL CÂMPEANU” la Judo. Turneul este organizat în memoria unui maestru al Judo-ului vrâncean și românesc - antrenorul Aurel Câmpeanu care, cu talentul și priceperea sa, a creat adevărați campioni care au devenit unii dintre cei mai reprezentativi sportivi din domeniu. 


Memorialul este organizat ca și în ultimii ani de compania UMO Serv, iar în acest an avem onoarea de a-i avea alături pe sponsorii ARTIFEX, PANDORA PROD și GRUPUL DE COMPANII PREMIUM PORC, beneficiind și sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, Asociația Județeană de Judo, CS Ju-San, CS Unirea și ACS Nidan. 

Pentru acest an, organizatorul UMO Serv împreună cu sponsorii și toți cei implicați în, dorim să credem noi, unul dintre cele mai importante evenimente sportive vrâncene din anul 2014, și-au propus să crească și mai mult anvergura turneului de Judo destinat băieților din categoriile de vârstă U12, U14 și U16 ani. 

Astfel, în premieră pentru ediția actuală, în cadrul Memorialului ”AUREL CÂMPEANU” va avea loc și un turneu internațional de Judo cu sportivi din România, Republica Moldova, Serbia, Bosnia Herzegovina și Bulgaria. O altă premieră este și organizarea unui turneu de Judo pentru fete, dar și competiția de tip open destinată sportivilor U21 de ani. 

Ca invitați speciali ai organizatorilor sunt campioana olimpică Alina Dumitru, multiplă medaliată la campionatele europene și mondiale de Judo, cât și Adrian Croitoru, unul dintre cei mai importanți si medaliați Judoka pe care Vrancea i-a oferit acestei arte. 

Atmosfera de competiție și de fair-play specifică Judo-ului va fi completată artistic de un mini-recital Alexandra Ungureanu & CRUSH. 

Intrarea este liberă pentru toți cei care sunt pasionați de Judo, dar și pentru cei împătimiți ai sportului în general. 

UMO Serv vă invită la Memorialul ”AUREL CÂMPEANU” la Judo ediția a XII-a, un spectacol sportiv de cea mai înaltă calitate! 


Intr-o poza din arhiva personala, alaturi de maestrul Aurel Cimpeanu, sensei Silviu Rentea si lotul de baieti reunit AS Vointa & CS Unirea Focsani, inainte de plecarea la o competitie sportiva. Fotografia are peste 20 ani vechime.