twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

De Dragobete, poezia se rostește din inimi de îndrăgostiți @ Focsani


Pentru că se întâmplă să fim români și dornici de a păstra frumosul din tradițiile și sărbătorile neamului în mijlocul căruia ne-am întâmplat să ne naștem, noi, Bibliopovestașii voluntari ai Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea, vom sărbători Dragobetele  recitând poezii de dragoste și cu dragoste în autobuze, în gară, pe stradă și la cafenea, pe plaiul focșănean. 

Din sufletul nostru îndrăgostit de iubire și de poezie vom oferi, pe tot parcursul zilei de 24 februarie, mici surprize  poetice  călătorilor care folosesc autobuzul.  În aceeași zi, în gara Focșani, începând cu ora 17.00,  îndrăgostiții de frumos vor asculta versuri și povești despre Dragobete și vor primi mici daruri de la Bibliopovestași.

Începând cu ora 19,00, la restaurantul Romantic din Focșani sunteți invitați la o seară de poezie de dragoste, muzică la chitară și cuvinte însuflețite de romantism pentru persoana iubită. Invitatul de onoare al serii va fi poetul focșănean Adrian Mangu iar poeziile sale ne vor purta inimile spre tărâmul de basm al dragostei.

Ne găsiți aici:
De la ora 11.00 suntem în autobuzul 1
De la ora 16.00 suntem în autobuzul 7.
De la ora 17.00 suntem în Gara Focșani
De la ora 19.00 suntem la Restaurantul Romantic din Focșani.

Vă așteptăm alături de noi pentru a sărbători împreună iubirea, poezia și cuvântul!