twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

BiblioPovestașii la Biblioteca din Broșteni



Biblioteca Comunală Broşteni, judeţul  Vrancea este parte din programul de voluntariat BiblioPovestașii, care se desfășoară până în luna mai 2015, la nivel județean, coordonat de Biblioteca Județeană Vrancea și care a fost inițiat în proiectului național Raftul cu inițiativă, implementat de ProVobis și ANBPR.
Scopul acestui program este promovarea lecturii și crearea de servicii noi în bibliotecile publice din județul Vrancea, cu sprijinul voluntarilor.

La biblioteca din Broșteni se întâmplă lucruri frumoase cu ajutorul celor 10 voluntari din acest program.  Cei 3 voluntari BiblioPovestași care citesc povești și poezii în magazine, autobuze,  grădiniţe, şcoli sunt: prof. Lungu Gina și elevele Şandru Teodora şi Alanei Alice iar cei 7 voluntari BiblioPovestași care coordonează diferite cursuri, oferite gratuit locuitorilor din comună, la bibliotecă se regăsesc în lista de mai jos:
•    Engleză pentru copiii cu vârsta între 4 și 6 ani - prof.Marin Monica și prof. Lupaşcu Loredana
•    Franceză pentru copiii cu vârsta între 4 și 6 ani - prof. Hupcea Oana și prof. Badiu Loredana
•    Educaţie pentru sănătate - prof. Devetah Doina
•    Mâini îndemânatice - prof Tulache Ana
•    Managementul conflictelor – prof. Lupaşcu Loredana
•    Aliment şi medicament - asistent de farmacie Năstase Silviana
”Promovăm lectura, oamenii și creăm împreună servicii noi de bibliotecă ce vin în sprijinul comunității noastre. Învățăm și construim împreună o bibliotecă puternică și o comunitate implicată. Voluntariatul este o soluție pentru ceea ce ne dorim bun în viața noastră.” - Loredana Iordache, bibliotecar Biblioteca Comunală Broșteni.