twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

CJE Vrancea vă invită la RIUF - cel mai mare târg internațional de Universități


Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Vrancea este partener al Grupului Educativ pentru promovarea Romanian International University Fair – RIUF, eveniment ce va avea loc Galați (19 martie). 

 

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și Sud-Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.

La târg găsești oportunități de studiu în România și în afara țării, informații despre sute de programe de licență și master, burse pentru studiul internațional, dar și oportunități de dezvoltare personală dacă te hotărăști să rămâi în țară. Mai mult decât atât, RIUF e locul unde poți discuta cu persoane care au fost în rolul tău - români care acum studiază în străinătate și vin să-ți povestească despre experiența lor și cum se descurcă acolo. Îi poți găsi la standurile universităților, iar lista instituțiilor prezente la târg o vei găsi aici.

„Consider că este o oportunitate extraordinară pentru elevii ce vor să studieze în strainătate sau pentru cei care încă nu s-au hotărât ce drum să urmeze. Este o șansă bună de a descoperi avantajele și dezavantajele educației din afara țării, de a pune în balanța și de lua contact direct cu reprezentanții universităților. CJE Vrancea încurajează toți elevii să participe la RIUF pentru că ajută la decizionarea fiecaruia și la dezvoltarea personală.” a declarat președintele CJE. Vrancea Melisa Lupu-Leica

Pentru a participa la eveniment, te rugăm să te înscrii aici. Taxa de intrare este de 5 RON. Vei găsi biletele la intrare.

Consiliul Județean al Elevilor Vrancea va fi prezent în data de 19 Martie la RIUF Galați, în cadrul Universității Dunărea de Jos, și recomandă acest eveniment de amploare tuturor elevilor.