twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Eu şi monstrul meu @ Cinema Balada


Eu şi monstrul meu
The Water Horse: Legend of the Deep
 

21-22 martie 2015, ora 15:00
Tarif intrare: 5 Ron

Eu si monstrul meu (The Water Horse: The Legend of the Deep) este povestea unui baietel singuratic din Scotia, pe nume Angus MacMorrow, care isi asteapta tatal sa revina de pe front. Povestea incepe cu scena in care Angus aduce acasa un obiect magic si misterios pe care l-a gasit pe plaja. Curand, el isi da seama ca obiectul miraculos este un ou. Din ou va iesi o creatura ciudata, pe care baiatul o va creste si cu care se va imprieteni: este vorba de "calutul de apa", descins din vechile legende scotiene. 

Pe masura ce Angus incearca sa-si ascunda prietenul, pe care il numeste Crusoe, iar intre ei se naste o relatie apropiata, baietelul incepe o calatorie initiatica, odata cu protejarea secretului, care da nastere unei legende.


Producatorul care a fost premiat cu premiul Academiei de Film si echipa de efecte speciale care a lucrat la The Lord of the Rings au colaborat cu Revolution Studios, Walden Media (The Chronicles of Narnia) si Beacon Pictures pentru a aduce pe ecrane acest film incantator.


sinopsis via www.cinemagia.ro