twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Workshop Stilism și Make-up @ RIX Coffee Lounge


Workshop Stilism și Make-up
Sambata, 14 martie 2015, ora 13:00

„Comunicăm bine prin vestimentație și make-up!”

Am conceput acest format dublu pentru a atinge principalele preocupări ale femeilor. Într-un cadru intim și prietenos, vom descoperi împreună principalele reguli după care ar trebui să se ghideze orice femeie pentru a nu da greș, pentru a se simți bine în hainele ei, dar și cu un make-up care i se potrivește.

Cum aflăm că ni se potrivește ceva sau nu? Simplu! Vom face demonstrații cu haine si make-up live, cu 2 traineri cu experiență: Florența Florenta Necula și Elena Prodan.

Florența Necula - designer în proiectul Paper Concept. Are experiență de 4 ani în design și proiectare. Este absolventă a cursurilor de Stilism vestimentar, la Atelierele Ilbah București. A realizat colecții de rochii și a organizat integral spectacole, câștigând premii importante pe plan național.

Elena Prodan – make-up artist la Salon Kikoko Focșani. A decis să deschidă propria afacere în cadrul salonului Kikoko și a devenit, astfel, unul dintre liderii locali de pe piață. Dar ea nu se oprește aici; urmează cursuri de calificare masterclass cu artiști ruși și ucraineni, pentru a pune în aplicare noi tehnici de machiaj.

Program workshop:
13:00: Deschidere eveniment
13:15: Workshop Stilism
14:00: Coffee Break
14:15: Workshop Make-up
15:00: Socializare

Ce primesc?
-> Diploma de participare avizata de cei 2 traineri.
-> Un suport de curs electronic pentru ambele workshopuri
->Coffee break-ul este inclus în taxa de participare și constă în cafea/ceai/apă/suc și prăjituri.
->Surprize de luat acasa

Înscrieri: Pentru rezervări, sunați la 0762 652 929 sau 0763 635 959.

*Acest eveniment este susținut de Asociatia "Pe Aripile Cunoasterii". Se percepe o taxă de participare în valoare de 49 RON, ca donație.