twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Băieţii de aur de Neil Simon @ Teatrul Municipal Focsani


Băieţii de aur de Neil Simon 
Marti, 12 mai 2015, ora 19:00


Băieţii de aur, un text celebru al dramaturgului american Neil Simon, în traducerea lui Andrei Bantaş, este povestea savuroasă a doi mari actori de comedie care se reîntâlnesc peste ani pentru un ultim show. 

Timp de 40 de ani, cei doi, au înregistrat succes după succes, apoi s-au despărţit. După 11 ani, un impresar încearcă să-i readucă împreună pe scenă, pentru un ultim spectacol. Însă cei doi nu se lasă uşor. O situaţie care îi dă multe bătăi de cap impresarului şi care le permite „Băieţilor de aur” să-şi confrunte problemele. 

Replici pline de umor, momente de un comic debordant şi doi actori de renume, Dan Condurache şi Mihai Dinvale, sunt doar câteva argumente pentru a nu rata acest spectacol.

Distribuţia valoroasă îi aduce alături într-un recital interpretativ de excepție pe actorii Dan Condurache, Mihai Dinvale, Ștefan Lupu/ Bogdan Talasman, Ruxandra Enescu, Liliana Pană, Niki Ieremciuc și Camelia Vlăduţ.
Spectacolul se bucură de scenografia lui Ştefan Caragiu, costumele Lilianei Cenean, ilustraţia muzicală semnată George Marcu și Light designul Iulianei Băltăţescu.

CONTACT
SpectacolART
Iulian Rădoi – Manager eveniment
+40 721 091 839
spectacolart@gmail.com

Informații bilete turneu
Focșani – 0731 021 769