twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea a participat la Ziua Internatională a Constientizării Autismului



Joi, 2 aprilie 2015, ora 17:00, membrii Consiliului Judetean al Elevilor (CJE) Vrancea au fost prezenti la evenimentul organizat de Asociatia “Speranta Andradei” si Centrul Terapeutic ”Micul Print”. Acesta a constat în sărbătorirea Zilei Internationale a Constientizării Autismului printr-un mars, ce a avut un impact imens asupra populatiei vrâncene .
Membrii Consiliului Judetean al Elevilor Vrancea au ajutat la împărtirea de pliante, stegulete, esarfe si baloane. Scopul acestui eveniment a fost informarea oamenilor în legătură cu constientizarea efectelor acestei boli, depistarea cât mai din timp a simptomelor, dar si remedierea bolii cu dorinta de a avea rezultate pozitive.

Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea a sprijinit acest eveniment devenit traditie si crede în continuitatea acestuia, întrucât si în acest an, ca si în anii din urmă, a fost un real succes. Acestia au facut si un mic cadou, un banner, alaturi de care au defilat. Întodeauna membrii Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea vor fi receptivi si vor ajuta la toate activitătile desfăsurate.

Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea multumeste tuturor celor ce au participat si au fost alături la acest eveniment, ce a decurs cu mare succes.