twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

INTERPRETUL vine la Focsani


Spectacolul INTERPRETUL vine la Focsani, la ATENEUL POPULAR, pe 25 mai, ora 19.Adaptarea, muzica şi versurile Radu Gheorghe
Regia şi decorul: Radu Gheorghe
Costumele: Georgeta Ciocârlan
Distribuţia: RADU GHEORGHE, RĂZVAN POPA, MIHAI BISERICANU, ANCA SIGARTĂU, ANCA ŢURCAŞIU, GEORGETA CIOCÂRLAN


"Tristan Bernard a scris această piesă acum aproximativ 70 de ani. Eu am primit traducerea făcută de maestrul Radu Beligan cu 20 de ani în urmă. Şi iata că acum, în sfârşit, Interpretul va vedea lumina scenei la Teatrul Foarte Mic, în varianta românească, înmuzicalizată şi adaptată pentru mai puţini actori decât roluri, dar cu mai multă fantezie. COMUNICAREA, este cheia fericirii noastre? Oare va găsi personajul principal din piesă soluţia de a ieşi din toate încurcăturile în care singur s-a băgat? Oare cunoscând mai multe limbi, poţi comunica mai  uşor şi cu mai mulţi oameni? Oare spectatorii vor învăţa ceva din această comedie muzicală? La toate aceste întrebări, doar Dumneavoastră veţi putea răspunde vizionând spectacolul Interpretul. Un spectacol Nepot, al unei piese Bunici."
                                                                                            Radu GheorgheBiletele se pot deja procura de la Agentia Ateneului Popular, la pretul de 50 lei, sau 30 lei (elevi si pensionari)