twitter
    Aici poate fi si evenimentul sau oferta ta.Gratuit!

Surpriză literară - eveniment cultural-educativ cu scop umanitar @ Biblioteca


Proiectul este inițiat de G.C.R.S. (Global Confederation of Roumanian Students) în colaborare cu Biblioteca Judeţeană Duiliu Zamfirescu Vrancea și se va desfăşura în Focşani, Adjud şi Panciu şi îi are ca parteneri pe voluntarii din proiectul BiblioPOVESTAŞII.

Pentru că pe 2 aprilie este și Ziua internațională a cărții pentru copii ni s-a părut cel mai bun moment de a recita poezii şi de-a oferi daruri simbolice - ouă de ciocolată Kinder, cărți și jucării, copiilor din orfelinate sau elevilor defavorizaţi.

Vă invităm la sediul central al Bibliotecii Județene Vrancea, str. M. Kogălniceanu, nr. 13, începând cu ora 15.00, unde vor fi și 25 de copii din centrele aparținând DGASPC Vrancea care se vor bucura de poezie și de darurile voastre.

”De ce “Oul de ciocolată”? Având în vedere că sărbătoarea “Învierii Domnului” se aproprie, am decis că acesta să fie elementul principal din activitatea noastră. Ne dorim să punem în valoare poezia și literatura română dar și zâmbetul copiilor care vor primi oul de ciocolată cu o surpriză-jucărie. Orice sponsor, care doreşte să se alăture în acest demers, este binevenit.” - Sandu Mihai –Director Judeţean G.C.R.S.

Vă așteptăm alături de noi, să dăruiți un ou de ciocolată, o carte sau o jucărie!